Să facem cunoștință...

Salut ! :)

Dacă ai ajuns aici îseamnă că vrei sa știi cine sunt cei de la AutoSSF. Ei bine,pe scurt,tu ești cel care ne descrie compania,tu ești cel care ne face pe noi să spunem că am progresat și cu fiecare zi suntem mai buni,tu ca și client ești cel care ne încurajezi să continuăm și să nu uităm că,pe primul loc  este respectul reciproc și buna înțelegere.


        Suntem o echipă tânără caracterizata de profesionalism,flexibilitate,bunăvoința și mult respect fata de client! Greșim de multe ori,deoarece suntem oameni și noi,dar avem încredere deplină că prin comunicare putem rezolva orice neînțelegere.


        Avem în spate experiența a 12 ani de încercări,reușite,probleme mai mici sau mai mari,dificultăți și realizări pentru ca acum să putem pune la dispoziția clienților noștri cunoștințele acumulate,ajutând astfel la identificarea corectă a nevoilor mașinii tale!


     Dorim să evoluăm constant și continuu,de aceea ne dorim ca și tu să simți că faci parte din echipa noastră și fiecare experință de a cumpăra de la noi să fie o altă reușită,o nouă confirmare a identității noastre cu care dorim să ne mândrim!